Jean-Marie Dedecker.
Volledig scherm
Jean-Marie Dedecker. © Florian Van Eenoo Photo News

Jean-Marie Dedecker, de burgemeester die te veel betaalde voor veldrijden zonder publiek: “Het is een lijdensweg geweest”

BK veldrijdenMet frisse tegenzin ontvangt Jean-Marie Dedecker dit weekend het Belgisch kampioenschap veldrijden in Middelkerke, de kuststad waar hij sinds 2019 de burgemeester is. Nog voor één meter in het zand en in de duinen is gereden, spreekt Dedecker van “een organisatorische lijdensweg” en “een financiële kater”. Daar heeft covid voor gezorgd en de beslissing van het Overlegcomité om publiek van buitensport te weren. “Het is compleet onbegrijpelijk.”

87 reacties

  • ROGER EVERAERT

    2 jaar geleden
    jm met kleine letters is echt een stemmen jager gaans het jaar door is echt niet te begrijpen dat die in de de politiek mag plaatsvinden altijd critic en voor niets bekwaam is zeer arrogant en onbeleefd persoon vraagt aan alle mensen waar hij mede gewerkt heeft en ook waar ze hem buiten gegooid hebben doet mij pijn dat ik daar moet voor betalen voor zijn mond open te houden Het heeft hem veel geld gekost zegt hij maar van hem nog geen stun kaartje geloof mij vrij Profiteur
  • DIRK VAN DESSEL

    2 jaar geleden
    Het woke Systeem heeft blijkbaar wraak genomen op J.M. omdat hij zo pienter was vorig jaar zijn stoelen & tafels buiten te zetten via een "achterpoortje" toen het volgens de oekazes van het Systeem nog niet mocht.
  • Jan Van de Velde

    2 jaar geleden
    Overheden moeten zuinig zijn met ons belastinggeld! Ze worden door geen enkele wet verplicht geld te spenderen aan activiteiten van particulieren. De uitoefening van politietoezicht op het openbaar domein - zoals strand en duinen - behoort wel tot hun opdracht. Maar als weinig mensen komen opdagen bvb. wegens corona, vereist dit allicht niet de inzet van buitengewone middelen. Laat JM dus maar zelf voor zijn electorale investering opdraaien.
  • Miguel Coenen

    2 jaar geleden
    Jullie zouden zijn boek eens moeten lezen allemaal. Hij slaat spijkers met koppen, en doet je nog eens stilstaan bij dingen die bepaalde personen hebben gedaan, die we ondertussen alweer vergeten waren.
  • Michael Aerts

    2 jaar geleden
    De nieuwjaarsreceptie voor eigen inwoners en tweedeverblijvers werd onmiddelijk en zonder enig probleem afgevoerd wegens "te moeilijk te organiseren door de Corona maatregelen" maar voor massa- evenementen loopt hij zich de poten van onder zijn lijf. Toerisme en sport, veeeeeeel belangrijker dan zijn eigen bevolking.