AFP
Volledig scherm
© AFP

Josh Cavallo, de eerste actieve voetballer die zich outte als homoseksueel, mikpunt van spot: “Er zijn geen woorden die kunnen beschrijven hoe teleurgesteld ik ben”

Buitenlands voetbalJosh Cavallo, de eerste actieve voetballer die zich outte als homo in de Australische A-League, is het slachtoffer geworden van homofobe commentaren. Hij kaart het aan via zijn Instagrampagina.

10 reacties

  • Pat Tms

    2 jaar geleden
    Er gewoon mee stoppen om dit in de spotlights te zetten. Als ik over mijn nicht of over mijn schoonbroer praat zeg ik er ook niet bij dat ze homo zijn. Dit geeft geen minder of meerwaarde. Laten we praten over mensen en niet over de ene of de andere geaardheid.
  • Dorine Samaey

    2 jaar geleden
    Waarom moet een anders geaard iemand altijd met homo of lesbiesch bestempeld worden, die mensen hebben een NAAM, ze zeggen toch ook niet als ze ons zien die hetero is daar, we krijgen onze naam. en dat moet voor iedereen zo zijn, in wat voor wereld leven wij eigenlijk.
  • Dirk Molin

    2 jaar geleden
    Geef ze allemaal een slag om de oren met uw sacoche. Zullen dan wel ophouden.
  • Rudi Bollaerts

    2 jaar geleden
    Heel moedig makker, hoop dat er nog gaan volgen want het kan niet zijn dat in de sportwereld geen gay's zitten, en wat is erger dan te moeten leven in een andere wereld .
  • Yvan Vermeylen

    2 jaar geleden
    Al die reacties = blablabla. Want uiteindelijk verandert er niets. Zolang er grotbewoners op deze aarde zullen rondlopen, zal dit blijven bestaan.