Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Onze chef wielrennen ziet dat Van Aert de lat weer een beetje hoger legt: “De Ronde of Roubaix, het moet dit voorjaar toch echt een keer gaan gebeuren”

BK veldrijdenMet overwinning nummer negen dit seizoen werd Wout van Aert (27) voor de vijfde keer Belgisch veldritkampioen. En nu alle focus naar de weg, om eindelijk die topklassieker in het Vlaamse voorjaar te winnen. “De passie die Van Aert ooit had voor de cross heeft plaats gemaakt voor een zakelijke benadering”, ziet onze chef wielrennen. “Andere belangen gaan nu voor. Een wereldtitel veldrijden is daar niet meer bij.”

25 reacties

  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Marika Peeters , je bent de sportjournalist(te ) van het jaar !!
  • Walter De Vuyst

    2 jaar geleden
    Wout bouwt gestaag verder aan zijn tot nu toe reeds indrukwekkende carrière . Kritiek zal er altijd zijn en die komt meestal van een slechte verliezer .
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Een behaald palmares in andere koersen, is totaal naast de kwestie in het geval van eindelijk eens te kunnen bewijzen, om na gezamelijk 7 deelname's ! , in voorbije edities van deze gegeerde monumenten, nog steeds geen zege in te hebben? Wout geeft zelf toe dat hij dit maar moeilijk verteren kan hé , en komt dit toevallig doordat "zijne grote vriend" MvdP de RvV wel al kon winnen ? of deze bij zijn 1ste deename! aan PR , in gehavende toestand, zelfs Wout eraf reed en meedeed voor de winst ?
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Het moet echt gaan gebeuren . Zo te zien zijn laatste twee seizoenen is er al veel gebeurd op zijn palmares . Best dat Wout de druk al meester kan !
  • Eric Van Ginhoven

    2 jaar geleden
    Het moet echt gaan gebeuren! Zo vanzelfsprekend is dat niet hoe goed je ook bent.