© Reuters

 

Acteur Bob Saget (65), bekend van ‘Full House’, overleden

De Amerikaanse acteur, bekend van onder meer de sitcom ‘Full House’, is zondag overleden. Dat meldt de plaatselijke politie van Orlando, Florida, die de komiek in zijn hotelkamer vonden.

cevt
Bron: Reuters, The Guardian

De politie vond geen bewijs van kwaad opzet of drugsgebruik, klonk het nog. Saget trad zaterdagavond nog op in een comedyshow.

LEES OOK. Collega’s aangeslagen na overlijden acteur Bob Saget (65): “Hij zal altijd onze gids blijven”

De acteur is bij het grote publiek vooral bekend voor zijn rol als weduwnaar Danny Tanner in de serie Full House dat uitgezonden werd van 1987 tot 1995. Hij hernam die rol in de reboot Fuller House. Verder was hij bijna tien jaar lang de stem van de toekomstige Ted Mosby in de sitcom How I Met Your Mother.

Nadat het nieuws bekendraakte, uitten verschillende Amerikaanse sterren, waaronder Whoopi Goldberg en Jon Stewart, hun medeleven op sociale media. Full House-collega John Stamos, die Jesse speelde in de serie, tweette: “Ik ben gebroken. Ik ben doodmoe. Ik ben in complete en totale shock. Ik zal nooit meer een vriend hebben zoals hij. Ik hou zo veel van je, Bobby.”

Saget laat een vrouw en drie kinderen na.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer