Amerikaans adjunct-minister van Buitenlandse Zaken Wendy Sherman (links) en haar Russische ambtsgenoot Sergej Rjabkov.
Volledig scherm
Amerikaans adjunct-minister van Buitenlandse Zaken Wendy Sherman (links) en haar Russische ambtsgenoot Sergej Rjabkov. © AP

Rusland en VS starten onderhandelingen over situatie in Oekraïne

Diplomatieke afvaardigingen van Rusland en de Verenigde Staten hebben maandag in Genève een reeks belangrijke onderhandelingen aangevat, onder meer over de situatie in Oekraïne.

12 reacties

  • Willy Bogaert

    2 jaar geleden
    Het is goed dat de US aan wal is want Europa betekent militair nog niets , alleen veel bla ,bla ,bla . Zie ook ander items ,energie ,economie ( alles van China ) en kennis verkopen
  • Pierre Thys

    2 jaar geleden
    In 1944 had de v.s hier ook niets te zoeken maar een geluk dat zij het wel hebben gedaan dus denk na voor jullie kritiek. Zij (de Russen) zijn er op uit om tweedracht te zaaien binnen Europa, denk maar waar de gas vandaan komt,een mooi drukkings middel.Dus liever een Amerikaan in mijn achtertuin dan een Rus.
  • Alix Cornelissens

    2 jaar geleden
    NAVO breekt de regels en is niets meer dan een werktuig voor US wereld dominatie, 'Russische agressie' is pure US propaganda, ken je geschiedenis! 750 US militaire basissen in 80 landen! Maar oh nee, er staan Russen in Rusland!
  • Sharon Debeul

    2 jaar geleden
    Het is alvast Rusland niet die deze hetze gestart heeft. Wat is de NAVO toch aan het uitspoken in de achtertuin van Rusland?
  • Paul Sempels

    2 jaar geleden
    De russen zijn niet te vertrouwen en wij zullen betalen voor gast en andere brandstoffen, die komen van "Poetin"