Nano Qnoys

Gentenaar verrast vriendin met bijzonder huwelijksaanzoek aan Graslei

Het jaar is nog maar 10 dagen ver, maar het huwelijksaanzoek van Muhammed Bulduk is misschien nu al hét huwelijksaanzoek van het jaar. De 25-jarige Gentenaar vroeg zondag zijn vriendin Gizem Kula op een bijzondere manier ten huwelijk aan de Graslei, met onder meer Bengaals vuur. En het heeft zijn effect niet gemist: ze zei "ja".

Het koppel is nog maar goed een jaar samen, maar Muhammed Bulduk weet nu al dat hij de rest van zijn leven wil doorbrengen met Gizem Kula aan zijn zijde. De jongeman wilde een bijzonder aanzoek doen, en ging daarom eerst op prospectie naar de ideale locatie. Hij bezocht onder meer het Donkmeer in Overmere en het strand van Oostende, maar nergens voelde hij een klik. Het afgelopen Lichtfestival gaf hem echter de juiste inspiratie. De Grasbrug, de houten brug tussen de Gras– en Korenlei, zou dé plaats worden om op zijn knie te gaan en haar hand te vragen. 

Muhammed lokte zijn vriendin zondag met een smoes naar het centrum van Gent, terwijl zijn vrienden de Grasbrug klaarzetten. Toen het koppeltje aankwam, lieten de vrienden het Bengaals vuur meteen branden. Gizem was tot tranen toe bewogen, want ze besefte al wat er haar te wachten stond. Daarna begeleidde Muhammed haar naar een hartje vol met lichtjes, dat stond uitgestald voor grote houten letters, die de woorden "Marry me" vormden. Daar stelde hij haar de grote vraag: "Wil je met me trouwen?" En de jongedame, die onder de indruk was van het aanzoek, zei volmondig "ja".

Nano Qnoys
Nano Qnoys

Meest gelezen