© *

© *

© *

© *

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Er bestaat chocolade die naar rosé smaakt

Wat krijg je als je rosé mengt met chocolade? Een match made in heaven, op de markt gebracht door de Amerikaanse chocolatier Compartés.

tib

Rosé in snoepjes of drankjes, het lijkt een hype deze zomer. Na de gummibeertjes met rosésmaak was er de cocktail frosé met rosé en aarbeien (check hier hoe je die maakt). Maar de nieuwste gimmick komt uit Los Angeles, waar chocoladetovenaar Jonathan Grahm van Compartés een roze chocolade maakte die naar rosé en rozenblaadjes smaakt. De 'Roses & Rosé Chocolate Bar' is het resultaat van een infusie met Franse rosé en bevat eetbare, gekristalliseerde rozenblaadjes.

De verpakking is geïnspireerd op het oude Hollywood, niet toevallig voor een huis dat altijd op de sympathie van de grote filmsterren heeft kunnen rekenen. Sinds de jaren vijftig waren sterren als Marylin Monroe, Frank Sinatra en Elvis Presley fan, vandaag behoort het merk tot de favorieten van Nicole Kidman, de Beckhams en Brangelina.

Het is helaas nog niet mogelijk om de chocolade via de webshop naar België te sturen, al worden Nederland en Duitsland al wel bediend. Een plak van deze chocolade betaal je omgerekend zo'n negen euro, zonder taksen en verzendkosten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer