Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

COLUMN. De Kroongetuige: “En plots mochten we wel het huwelijk van prins Amedeo bijwonen”

RoyaltyMet groot genoegen en ontzettend veel plezier loodst Mario Danneels u vanaf nu wekelijks mee achter de schermen van ’s werelds meest illustere families: de vorstenhuizen. Deze week bijt hij in zijn column ‘De Kroongetuige’ de spits af met ons eigen koningshuis, en meer bepaald het goed verborgen gezin van prinses Astrid. Zij wist haar kinderen achter de schermen alle kansen te geven, en dat loont. “Als het zo doorgaat, kan de Bank van België nog zijn hoofdfiliaal bij Astrid thuis installeren.”

3 reacties

  • Gerda Haubourdyn

    2 jaar geleden
    Ze willen hun eigen leven leiden achter de schermen. Dat is hun goed recht. Maar stop dan ook met op onze kap te profiteren en honderdduizenden euro's te ontvangen. Jullie zijn rijk genoeg en het volk kreunt door de steeds duurdere energie kosten.
  • Jan Deblaere

    2 jaar geleden
    Astrid en Lorenz "werken" nog steeds voor hun dotatie. Astrid gaat mee met economische zendingen en Lorenz knipt nog wel eens een lintje. De kinderen krijgen geen dotatie dus doen ze wat ze willen, met wie ze willen, waar ze willen en wanneer ze willen. Astrid moet een jaarlijkse "boekhouding" overmaken aan het parlement om te bewijzen dat ze haar dotatie waard is.
  • DANIËL VONCK

    2 jaar geleden
    Het Astrid-Lorenz gezin wil in alle anonimiteit leven en schermt hun volledige gezin af van de buitenwereld. Als prinsenkoppel hebben ze wel verplichtingen tegenover het Belgische volk ! Als ze dan toch in afzondering leven heeft Astrid ook geen recht meer op een duizelingwekkende dotatie.