Simon Mignolet
Volledig scherm
PREMIUM
Simon Mignolet © Photo News

Iconische Club-doelmannen plaatsen Mignolet al bij grote vijf: “Net onder Jensen en Verlinden”

Gouden SchoenSimon Mignolet (33) behoort opnieuw tot de kanshebbers om tot Keeper van het Jaar te worden uitgeroepen. Dat zou dan de derde keer op rij zijn, meteen een unicum. De Rode Duivel heeft intussen ook al twee titels met Club op zijn palmares staan. Daarmee is hij goed op weg om toe te treden tot het rijtje met de meest iconische doelmannen van Club. Die mening zijn ook Danny Verlinden, Philippe Vande Walle en Stijn Stijnen toegedaan.

24 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    De laatste tijd heeft hij toch veel geflaterd hoor. Ik zal niet snel kwaad spreken over een Club speler maar Mignolet is niet meer de Mignolet van de afgelopen 2 seizoenen. Ik zou toch stilaan al eens Lammens durven brengen hoewel met hun huidige 2de plaats gaat dat niet direct gebeuren tenzij Mignolet zich moest blesseren of geschorst worden.
  • jan boden

    2 jaar geleden
    De waarheid is dat Club Brugge nooit een iconische doelman gehad heeft.
  • Michel Oyen

    2 jaar geleden
    Misschien nog eens bij de minister op bezoek gaan of komt hij weer van een kaal kermis thuis
  • Gunther Serneels

    2 jaar geleden
    Idd,waar hij zijn eerste gouden handschoen verdient heeft blijft voor mij ook nog steeds een raadsel aangezien hij maar een half seizoen gespeeld heeft
  • Johan Planckaert

    2 jaar geleden
    als er 1 speler van brugge de gouden schoen verdient , dan is het Mignolet. Neem hem weg bij club en ze hebben 8 punten minder op dit ogenblik. Wat die al uitgehaald en gered heeft is enorm.