RV
Volledig scherm
© RV

Energieleverancier Mega verhoogt voorschotfactuur 40.000 klanten opnieuw fors

Energieleverancier Mega heeft de voorschotfactuur van 40.000 klanten opnieuw fors verhoogd. Dat meldt De Standaard. Het is al de derde keer sinds augustus dat de voorschotfacturen van Mega worden aangepast.

80 reacties

  • Kaat Vandemoortele

    2 jaar geleden
    En deze winnen dan nu nog in februari 2022 de groepsaankoop. Hoe hebben ze dat zo ver laten komen ? Geen andere kandidaten misschien
  • Gill Van hoof

    2 jaar geleden
    Iedereen koos variabel want was goedkoper Ik koos vast maar duurder Maarvben nubgoedkoper afvmet contract 3 jaar vast
  • Kelly Verlinden

    2 jaar geleden
    Dit is absolute waanzin, gepensioneerde ouderen, alleenstaanden en meer kunnen dit niet meer betalen. De enige die dit nog kunnen betalen zijn de zelfstandigen en politiek.
  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    Het gemak waarmee men kan veranderen van leverancier, is een misleiding om mensen de illusie te geven dat ze een 'vrije' keuze hebben, dankzij de vrije markt. Dit is een valstrik natuurlijk, wat nu bewezen is. We hebben meer staatsinmenging nodig op de vrije markt. Politici moeten denken met het hart op de juiste plaats: de mensen/klanten/burgers/particulieren eerst, en niet eerst de cijfers en de centen. Dwz: menselijke prijzen voor elementaire behoeften!!
  • Eddy Maes

    2 jaar geleden
    Bij Engie en Luminus kan je maandelijks je tellerstanden doorsturen via de klantenzone, er wordt je onmiddellijk voorgesteld je voorschot te verhogen of te verlagen zodat je niets moet bijbetalen op de eindafrekening. Grote leveranciers = eerlijke leveranciers. Kan ik niet van Vlaamse Energieleverancier zeggen: mijn voorschotten kwijt!