Jeroen Van Dyck is in 'Familie' opnieuw te zien als psychopaat Tony. In ‘Dag Allemaal’ vertelt de acteur alles over die bijzondere rol.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Van Dyck is in 'Familie' opnieuw te zien als psychopaat Tony. In ‘Dag Allemaal’ vertelt de acteur alles over die bijzondere rol. © vtm

Jeroen Van Dyck maakt comeback in ‘Familie’, maar in de liefde blijft het kalm: “Ik ben al een jaar vrijgezel”

ShowbizzNa een jaar afwezigheid duikt de psychopatische verpleger Tony plots weer op in ‘Familie’. “Laat de boze reacties maar komen, ik zie ze intussen als een compliment”, lacht Jeroen Van Dyck (42), die gestalte geeft aan het personage. De acteur vertelt in dit interview over z’n bijzondere rol, de sfeer op de set van ‘Familie’ na de recente ontslaggolf, z’n leven als vrijgezel en werkonzekerheid. “Ik hoop dat er wat aanbiedingen komen binnenkort.”

7 reacties

  • Liliane Wiedeman

    2 jaar geleden
    Fantastisch dat Tony (Jeroen Van Dijck) terug is in Familie! Hij is een van mijn favoriete acteurs! Welkom terug Jeroen! 📺 ❤️ Tot weldra in de “Yam Thai”
  • Dirk Willems

    2 jaar geleden
    Het word hoogtijd dat er een einde komt aan de SOAP familie want de fictie word werkelijkheid met het komenben gaan van personages lijkt het wel een echte SOAP.
  • Anita Finoulst

    2 jaar geleden
    Top dan wordt het wat spannender.
  • Rik Bogaert

    2 jaar geleden
    Het niveau van familie blijft maar dalen! Triestige soap geworden!
  • Alain De Coene

    2 jaar geleden
    Haha nog meer kijkers die niet meer zullen kijken ,, ikzelf heb het na al die jaren kijken ook opgegegeven van zodra ik wist dat peter eruit moest dus ben al 3 weken familievrij , en nu die jeroen er terug inkomt zit terug kijken er niet meer in