Lange file door ongeval met twee vrachtwagens en drie auto’s op Brusselse Ring: “Vermijd de omgeving”

 ©  MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Door een ongeval ter hoogte van Zellik was het dinsdagochtend ruim anderhalf uur aanschuiven op de Brusselse Ring. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan de omgeving te vermijden, de rijweg is volledig vrijgemaakt.

gjs

Op de Brusselse Ring gebeurde dinsdagochtend ter hoogte van Zellik een ongeval waarbij twee vrachtwagens en drie personenwagens - waarvan één bestelwagen - betrokken waren. Eén iemand raakte daarbij lichtgewond.

Door het ongeval was er wel heel snel grote verkeershinder. Lange tijd waren twee rijstroken versperd voor het takelen van de auto’s. De vrachtwagens konden zelf wegrijden omdat ze maar licht beschadigd waren. Daardoor groeiden de files - en de kijkfiles in de andere richting - heel snel aan. “Er stond al snel ruim anderhalf uur stapvoets verkeer”, klinkt het bij het Verkeerscentrum.

Het Verkeerscentrum raadt aan om indien mogelijk de omgeving te vermijden en een omleiding te volgen. “Omdat er intussen nog maar één rijstrook afgesloten is, zullen die files in de loop van de ochtend wel afnemen. Maar momenteel kan je er nog veel tijd verliezen.” Rond 8.15 uur kon de rijweg volledig vrijgemaakt worden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen