Lotte Mariën, Hilde De Roeck en Christophe Du Jardin in 'Familie'
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte Mariën, Hilde De Roeck en Christophe Du Jardin in 'Familie' © VTM

"Sommige acteurs kregen echt sterallures": zo gaat het nog met de acteurs uit de beginjaren van 'Familie'

TV7.000 afleveringen op dertig jaar tijd en nog lijkt er geen sleet op de VTM-soap ‘Familie’. Al heeft de soap wel al wat personeelswissels doorgemaakt. Wat is er geworden met de acteurs uit de beginjaren van ‘Familie’? Hoe blikken zij terug op die jaren? Van onvindbaar in India tot jurist in Spanje: dit zijn de vergeten gezichten uit ‘Familie’. “Niemand weet waar ze nu vertoeft.”

6 reacties

  • Wouter Van de Walle

    2 jaar geleden
    Sterallures door in familie te spelen, hahaha. Sommigen dachten dus echt dat ze Hollywood acteurs waren
  • J. VAN SCHUERBEECK

    2 jaar geleden
    Vlaanderen krioelt van de acteurs. Als men al diegenen telt die ergens eens een paar weken of maanden wat komen mee brabbelen in soaps dan heeft men een gans leger bij elkaar. Er zijn een enorm aantal zenders maar de goede programma's kan men op een hand tellen. Waardeloze brol moet men niet zoeken, die zend men uit aan de lopende band. Ik ben de TV zat.
  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    Top acteurs hahaha zouden sommige dat menen ???
  • Bart Dekort

    2 jaar geleden
    Als ik Engelse of Amerikaanse series bekijk, kan ik genieten van het acteertalent dat van het scherm spat. Als ik een Vlaamse serie bekijk, lijkt het een tewerkstellingsproject betaald door de VDAB om mindere talenten toch aan werk te helpen. Gelukkig is de Belgische werkmens 's avonds moe, en is hij al blij dat hij in zijn zetel mag gaan zitten. Want morgen wordt hij weer uitgemolken op het werk door werkgever en overheid.
  • Jeannine Schaumburg

    2 jaar geleden
    Proficiat aan Lo5e en Christophe met hun mooie carrière als ritueelbegeleiding ,en als Jurist in Spanje groetjes voor beiden van jullie chauffeur Jeannine bij Studio's Amusement 👌👌