Dimitri Van den Bergh.
Volledig scherm
Dimitri Van den Bergh. © BELGA_HANDOUT

Dimitri Van den Bergh grijpt zoals verwacht naast ticket voor Premier League Darts

DartsZoals verwacht geen Premier League Darts voor Dimitri Van den Bergh. Onze 27-jarige landgenoot strandde afgelopen weekend in de tweede ronde van de Masters en hoort niet bij de acht deelnemers die vanaf donderdag strijden om de prestigieuze winst. 

12 reacties

  • Eddy vandeweyer

    2 jaar geleden
    Het niveau is zo hoog dat er altijd wel de ene of andere topper niet zal bijzijn bij die acht, dit jaar Dimi volgend jaar zal een ander de pineut zijn.
  • Tom Crabbé

    2 jaar geleden
    Begrijpelijk dat hij er naast vangt, doch heeft onze Dimi gewoon de pech gehad dat de spelers waar hij tegen kwam een uitzonderlijke dag hadden. Tegen Clayton was het een nagelbijter. Tegen Hempel was Dimi eveneens sterk, doch Hempel heeft niks gemist op dubbel 16. Het positieve meenemen en blijven gaan Dimi.
  • Gunther Persoon

    2 jaar geleden
    Heeft geen constant niveau,meer dalen dan hoogtepunten,top niveau tussen de grootste is net iets te hoog gegrepen mijn gedacht
  • Peter Berg

    2 jaar geleden
    Heeft niets gepresteerd afgelopen jaar dus volledig begrijpelijk.
  • Maxim Sesier

    2 jaar geleden
    Wow gasten beetje relativeren e. Ik denk niet dat hier veel mensen reageren die zelf vaak een pijltje gooien. Hij heeft top gespeeld tegen clayton en als je er iets van kent weet je ook dat hempel op het wk een meer dan uitzonderlijke prestatie heeft neergezet. Als ik me niet vergis 75 procent op de check outs en dimi met105 gemiddelde eruit. Gelijk wie mocht er op dat moment aan gaan staan hoor... Dimi is goed we mogen echt blij zijn met zo een speler. Dit afkraken is echt nergens voor nodig gr