Roos valt als eerste af in ‘The Masked Singer’: herbekijk hier alle optredens én de ontmaskering

TVHet zit erop: de eerste aflevering van ‘The Masked Singer’ bracht heel wat spectaculaire zang- en dansprestaties met zich mee. Maar vooral heel wat vragen, want wie zit er nu achter die maskers? Van één deelnemer weten we dat al, want vanavond zagen we hoe Roos als eerste de show moest verlaten. Herbeleef hier nog eens alle optredens én ontdek wie het gezicht achter Roos is.

6 reacties

  • Inge Simons

    2 jaar geleden
    De juiste beslissing.
  • Heidi Werbrouck

    2 jaar geleden
    Radijsjes: Eric Van Looy, maar het kan ook zijn goede imitator Herman Brusselmans zijn. Edelhert: Helmut of Jasper Steverlinck.
  • Diane Bernaerts

    2 jaar geleden
    Erik Van Looy zonder twijfel! Eerst was ik heel zeker van Helmut Lotti, maar nu ben ik bijna overtuigd dat Edelhert Johnny Logan is.
  • Marie Rose Van der Haeghen

    2 jaar geleden
    Mooi ! Er zijn er al zeker 2 wel geraden : Eric Van Looy en Helmut Lotti .
  • Rita Vermeulen

    2 jaar geleden
    Mooi programma. Muziek en dans.Tof.
  1. Siska Schoeters ontroerd door eerbetoon aan haar overleden papa in ‘Ik vraag het aan’
    TV
    5

    Siska Schoeters ontroerd door eerbetoon aan haar overleden papa in ‘Ik vraag het aan’

    Siska Schoeters (41) deelde in ‘Ik vraag het aan’ een warme herinnering aan de liefde tussen haar ouders. “Ze pakten elkaar altijd vast tijdens het liedje ‘Als de dag van toen’”, glimlachte ze. Het nummer kreeg daarom een mooie plek tijdens de afscheidsplechtigheid van haar papa, afgelopen zomer. Goede vriend Bent Van Looy (47) bracht woensdagavond een eigen versie van de song en zorgde zo voor een pakkend moment.
  2. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.