Ofwel heeft minister Van der Straeten de antwoorden niet, ofwel krijgt ze ze niet geformuleerd
Volledig scherm
PREMIUM
Ofwel heeft minister Van der Straeten de antwoorden niet, ofwel krijgt ze ze niet geformuleerd © Belga

ONZE OPINIE. De minister die het licht uitdoet bij Groen

212 reacties

  • Jelle Vanstraelen

    2 jaar geleden
    Met 1 enkele indexering van mijn loon heb ik voldoende om de gestegen gasrekening te compenseren. Er zijn 3 indexeringen in een dik half jaar. Ik heb dan ook de voorbije jaren geïnvesteerd in energiebesparing. Resultaat: zonder de investeringen zou mijn energierekening dit jaar €5.500 bedragen. Nu zal ik € 1.500 betalen. Aan dit tempo verdien ik die investering razend snel terug.
  • Rudi De Schrijver

    2 jaar geleden
    Zij moeten toch ook beseffen dat ze met de politiek die nu gevoerd wordt enorm afgestraft zullen worden bij de verkiezingen of zullen ze opnieuw de boel belazeren met een regering van al verlieslatende partijtjes die niemand wou
  • Ferdinand Nuyts

    2 jaar geleden
    Iedereen is het er over eens dat er dadelijk iets moet gebeuren. En dan komen natuurlijk de groene ballonnetjes. Daling van de BTW, de energiecheques… En vermits het om “dadelijk” gaat, wordt er ook bijgezegd dat het om voorlopig moet gaan ?
  • Ferdinand Nuyts

    2 jaar geleden
    Als er energie tekort is in België, dan moeten eerst de groen afgeschakeld worden dat kan met het 5G netwerk en de digitale meter. En zolang alle groen niet met een elektrische wagen rijden koop ik er ook geen.
  • Sam Boerkens

    2 jaar geleden
    Minister van energiearmoede.