Kitty 'Big Brother'
Volledig scherm
Kitty 'Big Brother' © Play 4

Kitty krijgt in ‘Big Brother’ te horen dat haar vader is gestorven

TV‘Big Brother’-bewoonster Kitty heeft vrijdag het zware nieuws te horen gekregen dat haar vader is gestorven. Kitty koos ervoor om het huis niet te verlaten, omdat ze op voorhand al afspraken had gemaakt met haar familie en kinderen over de situatie. Ze hoopt wel de livestream van de uitvaart te kunnen meevolgen. 

26 reacties

  • Jozef Vermeulen

    2 jaar geleden
    De kijker heeft in haar plaats beslist.
  • maria peeters

    2 jaar geleden
    Gecondoleerd
  • sabine de moor

    2 jaar geleden
    Dit is een keuze. Ieder zijn manier van denken en leven. Daarom heeft ze niet minder verdriet. Veel sterkte Katty, familie en vrienden
  • Kelly Stroobants

    2 jaar geleden
    Ze moet haar zeker niet schamen . Dit is zelf haar keuze geweest en ze had dit voorbereid. Ze heeft tekst geschreven en afscheid genomen . Ik hoop dat ze nu wel geluk heeft met het spel. Kitty altijd welkom om hier te koken . Je ovenschotels zouden hier succes hebben . Blijf jezelf in BB.
  • Chris Schotte

    2 jaar geleden
    Veel sterkte Kitty. Kitty maakt nog altijd zelf uit wat ze doet. Haar vader komt niet terug als ze aanwezig is op de begrafenis. Ze had het trouwens zo afgesproken met de familie voor ze in het huis stapte. Ook had ze al afscheid genomen van haar vader. Kitty is een sterke lieve vrouw een echt zorgzaam moederke. Een echte Amsterdamse die zegt waar het op staat.