PS-voorzitter Paul Magnette
Volledig scherm
PS-voorzitter Paul Magnette © Photo News

Magnette: “Gekibbel tussen Franstalige en Vlaamse liberalen wijst op situatie die erg gespannen aan het worden is”

"Het gekibbel tussen Franstalige en Vlaamse liberalen duidt erop dat men het beu is van op een bepaalde manier aan politiek te doen. De PS geeft de voorkeur aan stabiliteit, en iedereen moet er rekening mee houden dat ze hun partners moeten respecteren", zei PS-voorzitter Paul Magnette zondag.

72 reacties

  • Gino Sinnesael

    2 jaar geleden
    Vivaldi is - zoals te voorspellen was - één groot kibbelkabinet dat met zeer verwaterde oplossingen op de proppen komt. Of met geen oplossingen. Vaak nieuwe studies en onderzoeken: uitstel en nogmaals uitstel over dringende dossiers. En de bevolking, die zit met de gebakken peren, bovenop de gebakken lucht van Groen. Is het de MR die de stekker eruit trekt, of wil de PS met deze eer gaan lopen? Ik ben alvast benieuwd, ook naar het 'lot' van de huidige Eerste minister...
  • jan boden

    2 jaar geleden
    Tja, toen de posten moesten verdeeld worden waren de MR en open VLD zogenaamd nog 1 en ondeelbaar. Nu beklagen de liberalen zich steen en been omdat ze met Ecolo/Groen in zee zijn gegaan.
  • vanaeken jokke

    2 jaar geleden
    PS zijn schuld dat de Walen aan het Vlaams infuus blijven hangen Magnette .Uw partij de schaamte van Walonie en jullie willen dan ook nog de baas spelen.Zorg dat er werk is voor uw Walen dan pas hebt u recht van spreken.
  • Willy Bogaert

    2 jaar geleden
    PS bestuurt het land .Waar zit het resultaat van de democratische verkiezingen in Vlaanderen .Vlaanderen is verkocht dank zijn OVLD en CVP
  • Hubert Vanmechelen

    2 jaar geleden
    Tja.., de verkiezingen komen nu wel heel erg dichtbij, 2024, hoog tijd om de PS-campagne op te starten want Bouchez ligt voor.