'Kalm jongens, de buit is binnen', lijkt Philippe Clement hier wel te zeggen. De buit was toen al binnen, Monaco haalde het met 4-0 van Clermont.
Volledig scherm
'Kalm jongens, de buit is binnen', lijkt Philippe Clement hier wel te zeggen. De buit was toen al binnen, Monaco haalde het met 4-0 van Clermont. © EPA

Gouden ingreep Philippe Clement bezorgt Monaco klinkende 4-0-zege tegen Clermont

BUITENLANDS VOETBALNadat hij debuteerde met een 0-0 tegen Nantes, heeft Philippe Clement nu ook zijn eerste zege behaald met Monaco. Met dank aan een tactische meesterzet halfweg haalden de Monegasken het overtuigend met 4-0 van Clermont. Voor Monaco meteen een evenaring van hun grootste zege dit seizoen. Ze springen naar een gedeelde vijfde plaats.

18 reacties

  • Gorissen Marcel

    2 jaar geleden
    Winnen tegen Janneke en Mieke en hij word weer de hemel in geprezen. Zal er niet lang blijven. Volgend seizoen bij cerkle.
  • Gert Reynders

    2 jaar geleden
    Ik dacht even: Clement is weg uit België, nu stopt het bewieroken, maar nee hoor.
  • Gaston Foubert

    2 jaar geleden
    Nu gaan we dus elke week een verslag van de Franse competitie krijgen, gratis.
  • Franky Malfliet

    2 jaar geleden
    Goed voor Clement maar de weg is nog lang tegen een mindere tegenstander afwachten het resultaat van goed of niet telt op het einde van de competitie
  • Anthony Peeters

    2 jaar geleden
    Ja mannekes Franse competitie stelt ook bijna niks voor he! Daar is 1 ploeg van topniveau en daar onder staan 2-3 ploegen achter van het niveau Anderlecht-club Brugge! Al de rest stelt niks voor!