Een knuffel van Pep Guardiola voor Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
PREMIUM
Een knuffel van Pep Guardiola voor Kevin De Bruyne. © AP

Top in de toppers, toch wil Pep meer: waarom Guardiola Kevin De Bruyne blijft pushen

Premier LeagueIn de kleedkamer van Man City durft Pep Guardiola zich weleens te laten gaan als matchwinnaar Kevin De Bruyne wordt bezongen. Een topper in de toppers, maar nog niet naar de zin van de meest succesvolle trainer van zijn generatie. Waarom Guardiola in zijn perfectiedrang zijn intrinsiek beste speler blijft pushen.

18 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Sommige reacties hieronder zijn totaal ongeloofwaardig. Je hebt als minilandje één van de beste spelers ter wereld van absolute wereldklasse en dan ga je nog kritiek geven. Dat kan er bij mij echt niet in. We moesten allemaal superfier zijn dat ons landje zo een megatalent heeft als voetballer.
  • Dirk Brouns

    2 jaar geleden
    Piet Janssen Laat Lewandowski maar uit de lijst. Hij past perfect in Bayern maar in Poolse ploeg stampt hij geen deuk in pakje boter. Bayern is een machine door goede juiste spelers bij elkaar te zetten maar individueel zijn ze echt niet vgl met Messi en Ronaldo. Vele voorgangers hebben dat bewezen eens ze Bayern verlieten
  • Dirk Van Brussel

    2 jaar geleden
    Kevin De Bruyne heeft de pech dat hij Belg is. Zoals het Vlaams spreekwoord zegt : men is geen sant in eigen land. Moest hij Duitser of Nederlander zijn zouden ze hem net zoals in England op handen dragen. Hier is het tegenovergestelde. Mekker dus niet als we maar telkens 4e zijn.
  • Patrick Vandeputte

    2 jaar geleden
    "De investering KdB staat niet in verhouding tot het rendement." Wat een lachwekkend commentaar.
  • Piet Janssen

    2 jaar geleden
    Beste Ivo, blijkbaar is Guardiola het met mij eens :) dus echte onzin is het niet wat ik zeg. Voor de echte Wereld Top moet je een killers instinkt hebben en dat heeft KdB niet. Dus laten we ook niet meer de vergelijking met Messi/Ronaldo/Lewandowski maken s.v.p.