Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Vandenhaute. © BELGA

Is Wouter Vandenhaute de juiste man op de juiste plek om ons profvoetbal uit het slop te trekken? “Hij zál knopen doorhakken”

Belgisch voetbalWouter Vandenhaute maakt grote sprongen op het Belgische voetbalschaakbord: de voorzitter van Anderlecht mag nu de Pro League leiden. Kan hij als koninginnenstuk het onder fraude en crisis gebukt gaande Belgisch clubvoetbal repareren? “Wouter zal al zijn talenten moeten bovenhalen.”

36 reacties

  • Patricia Meltens

    2 jaar geleden
    Hij heeft de Ronde Van Vlaanderen , puur voor de commercie, al naar de vaantjes geholpen. Laat hem maar bij Anderlecht zitten. Hij zit daar goed.
  • Elsy Dl

    2 jaar geleden
    Kan je zoveel heren dien. Wielrennnen. Veldrijden en voetbal
  • Patrick Vriends

    2 jaar geleden
    Kan je niets mee aanvangen afvoeren die vent.
  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Wouter Vandenhaute is wél de juiste man bij de Pro League. Hij is bekwaam en vooral, hij nog onbevlekt gebleven in al die voetbalschandalen. Maar wat doet één van de hoofdverdachten uit het recente Propere Handen omkoopdossier - Vincent Mannaert - aan zijn zijde?
  • Kris Peter

    2 jaar geleden
    Belgie als land is gewoon te klein om profvoetbal van enige betekenis te organiseren..je had dit gedeeltelijk kunnen oplossen door een soort beneliga op te richten, alleen zouden de Nederlanders wel gek moeten zijn om met die bende aan hun zuidergrens in zee te gaan!