Trailer van Bill Cosby-docu belooft nieuwe onthullingen: “Veel mensen waren op de hoogte van z'n daden”

TVOp het Amerikaanse Sundance Film Festival gaat deze week een nieuwe docureeks in première over Bill Cosby (84). De eerste trailer toont hoe de serie de opmars, maar ook de ondergang van de acteur in beeld brengt. Cosby is al meermaals beschuldigd van seksueel misbruik. In 2018 werd hij hiervoor veroordeeld tot een gevangenisstraf, maar intussen is de acteur weer op vrije voeten.

2 reacties

  • Peter Hens

    2 jaar geleden
    Amerika..het land waar alles kan, als je maar geld hebt!
  • Gerda Haubourdyn

    2 jaar geleden
    Heeft zoveel films op zijn palmares staan, en toch gaat hij zo een toer op. Het is absoluut geen mooie man maar nog veel minder een mooie mens. Ik zap weg als hij op tv komt. Kan zijn kop niet zien zonder aan zijn escapades te denken.
  1. “Dina heeft me mee de dames helpen kiezen”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ laat in zijn boerderij én hart kijken
    PREMIUM
    TV

    “Dina heeft me mee de dames helpen kiezen”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ laat in zijn boerderij én hart kijken

    “Sparen is moeilijk, er zijn altijd kosten.” De Vlaamse boeren hebben het niet makkelijk, maar boer Thomas Leplae (30) uit ‘Boer zkt vrouw’ blijft verknocht aan de stiel. ‘Dag Allemaal’ ging op de koffie bij Thomas die een rondleiding geeft op zijn erf en vertelt hoe hij plaats zal maken voor zijn potentiële vriendin in z’n woning én z’n hart. “Mijn toekomstige mag volledig haar goesting doen met de bovenverdieping.”
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?