Axel Witsel.
Volledig scherm
PREMIUM
Axel Witsel. © Photo News

Te koop en tegelijk toch niet te koop: het landingstraject van Axel Witsel in zijn laatste maanden bij Dortmund

VoetbalHij zal tevreden moeten zijn met minder minuten. Borussia Dortmund heeft Axel Witsel (33) op een landingstraject geduwd. Te koop en toch niet te koop. Achtergrond bij de contractsituatie en de toekomst van de man die bij de Rode Duivels het eerst op het wedstrijdblad komt. Een afweging van 10 miljoen euro. 

19 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Einde carrière bij Dortmund was nooit een meerwaarde voor hen ...! Overschatte voetballer geweest ...traag altijd en achteruit voetballen met hem ... Goed om terug naar Luik te gaan ...🙄 Met zijn niveau van nu zal daar goed passen ...!
  • wesley netnem

    2 jaar geleden
    Ik heb hem nooit een goede voetballer gevonden ..achteruit voetbal is dan ook niet mooi om te kijken ..hij is een vertrager op het veld en af en toe smerig . Het ophemelen van voetballers is dan ook in dit land op en Top ...ik Wacht op de Diamanten Generatie ??
  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    EN jij denkt Peter Soenens dat RSC Anderlecht de geschikte ploeg is voor Witsel?? Na wat hij gedaan heeft met Wasilevski!! N O O I T !!!!!!
  • percy colman

    2 jaar geleden
    Inderdaad Adil,op het moment is het wat moeilijker maar bvb is ook niet meer de machine van weleer trouwens was in zen beste periode wereldtop op zijn positie.
  • Els Martin

    2 jaar geleden
    Legt de boel te vaak lam en dat past niet meer in t moderne voetbal...