Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo Photo News

“100.000 euro voor een potje”: Salar Azimi uit ‘The Sky is the Limit’ verkoopt duurste kaviaar ter wereld

ShowbizzVoor tientallen duizenden euro’s champagne leegspuiten in Monaco of Saint-Tropez: Salar Azimi (39) is niet vies van wat decadent gedrag. Vandaag lanceert de Nederlandse zakenman, die we kennen uit ‘The Sky is the Limit’, een kaviaarlijn. Het duurste potje kost 100.000 euro en is bekleed met diamanten en goud. “Een collectorsitem. Maar we hebben ook goedkopere potjes hoor, voor Jan en alleman.”

9 reacties

  • Dianne Audenaert

    1 maand geleden
    Noemen ze dat ook eten zoiets
  • Philippe Vanderauwera

    2 jaar geleden
    De duurste zeker, de beste, daar heb ik grote twijfels over, de meest exclusieve, zeker niet.
  • Merel Depauw

    2 jaar geleden
    Kaviaar van Chinese kwaliteit met Iraans label, dat is dan 100000 Euro aub.
  • André Vermaelen

    2 jaar geleden
    Wat nieuwe rijken ook proberen ze zullen nooit de klasse en flair hebben van het oude geld.
  • Michel Werbrouck

    2 jaar geleden
    Zo zie je maar. Na alle mooie boodschappen voor kerst en nieuw gaat de decadentie gewoon direct door. Het zijn niet de verkopers maar de mensen die dat kopen die de oorzaak zijn. Zo spotten enkele procenten van de bevolking door hun decadent gedrag gewoon in het gezicht van de rest. Het zal nooit veranderen.
  1. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.
  2. Zo vind je een betrouwbare plaatser voor zonnepanelen: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”
    Livios

    Zo vind je een betrouwba­re plaatser voor zonnepane­len: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”

    Zonnepanelen maken je deels onafhankelijk van de volatiele energieprijzen, zijn goed voor het milieu én je verdient ze op termijn terug. Heb je er nog geen op je dak liggen, maar wil je wel graag op de groene kar springen? Of wil je je bestaande exemplaren vervangen? Bouwsite Livios vroeg aan zonnepanelenexpert David Houthoofd van Energy Protect waarop je moet letten bij het vergelijken van offertes.