John de Mol reageert voor het eerst op ‘The Voice of Holland’-schandaal: “Ik moest mij inhouden om Jeroen niet op z’n bek te slaan”

ShowbizzJohn de Mol (66) is in april 2019 al op de hoogte gebracht van het grensoverschrijdend gedrag van zijn schoonbroer Jeroen Rietbergen (50) bij ‘The Voice of Holland’. Dat zegt de mediamagnaat en bedenker van de RTL-talentenjacht in de uitzending van ‘BOOS’ die vanmiddag online is verschenen. Bekijk hierboven een fragment van zijn reactie.

13 reacties

  • Rudy van camp

    2 jaar geleden
    Niemand sparen aangifte doen ze moeten zich allen verantwoorden op de rechtbank zou je dochter eens moeten zijn
  • maarten bernaert

    2 jaar geleden
    In België gebeurt net hetzelfde hoor. Ik door een bv uitgenodigd bij hem thuis, met mijn portfolio als fotograaf. Dezelfde intenties... Idem in de fotografie "zakenwereld". Vele "fotografen" maken misbruik van ... Is enkel maar erger geworden door de afschaffing van fotograaf als beschermd beroep. Ik kan van mis-toestanden meespreken als voormalig fotograaf van miss Benelux, van varia modellenbureaus...
  • Fanny Konings

    2 jaar geleden
    @Dany , ook al heeft men zich burgerlijk partij gesteld , dus aangifte gedaan bij politie , uiteindelijk beslist justitie wat er mee gedaan , dikwijls geklasseerd , o ja je kan steeds blijvend in beroep gaan maar velen geven het dan gewoon op hoor
  • Gerda Haubourdyn

    2 jaar geleden
    Is een uitleg die absoluut hem niet uit de wind zet. Hij had meteen maatregelen moeten nemen. Veel geld maakt mensen echt gek.
  • Yves Gysel

    2 jaar geleden
    Die mannen denken nog altijd dat ze zich alles kunnen permiteren. Hopelijk straalt dat niet weer af op alle mannen. De meeste mannen, die ik ken, zijn enorm gehecht aan hun vrouw en familie.