Cambio
Volledig scherm
PREMIUM
© Cambio

Maal zeven in vijf jaar tijd: bijna 200.000 geregistreerde gebruikers voor autodelen in België

Het delen van een auto is aan een stevige opmars bezig. De nu al bijna 200.000 geregistreerde gebruikers in ons land waren vorig jaar goed voor ruim 1,1 miljoen ritten. Ook de automobielsector zet steeds meer de stap richting het aanbieden van autodelen. Er bollen nu al meer dan 4.600 deelwagens in België. Dat blijkt uit het jaarrapport van Autodelen.net.  

8 reacties

  • Stefanie van Dijk

    2 jaar geleden
    Als ik niet met woon-werk verkeer van doen had dan zou ik zeker ook eens kijken daar dit concept, de vraag is alleen: waar zijn de afhaal/wegbreng punten want als dat te ver is dan verdwijnt al een stuk van de aantrekkelijkheid. Maar als meer mensen mee doen dan komen er vanzelf ook meer van die punten lijkt me
  • Frans Van Hoyweghen

    2 jaar geleden
    Hier waar ik woon moet ik soms een taxi nemen om mijn wagen op te halen, das ook niet alles.
  • Christiaan Vernist

    2 jaar geleden
    Auto's zijn net als huizen spotgoedkoop als je vergelijkt met sommige buurlanden in België. Hoe doen ze dat daar dan allemaal?
  • Jean Donny

    2 jaar geleden
    Een persoonlijke auto zal in de toekomst onbetaalbaar worden voor de gewone werkende Belg. Dit is een tipje van de toekomst die velen te wachten staat met dank aan onze politiekers.
  • Pieter Verhulst

    2 jaar geleden
    Ik vind doe prijzen ook best duur, zeker als je bijvoorbeeld een dagje een wagen nodig hebt of bvb eens 400 km moet rijden. Misschien beter om met een paar vrienden een wagen te kopen en onderling te delen.