Koning Albert en koningin Paola.
Volledig scherm
Koning Albert en koningin Paola. © EPA

Koningin Paola vertelt voor het eerst over haar relatieproblemen: “Ik ben tien jaar lang erg ongelukkig geweest”

RoyaltyIn een documentaire die binnenkort uitgezonden wordt op RTBF vertelt koningin Paola (84) uitgebreid over de moeilijkheden die ze meemaakte in haar huwelijk met koning Albert (87). Ze verwijst ook naar de buitenechtelijke dochter van haar echtgenoot, prinses Delphine (53), die sinds vorig jaar officieel deel uitmaakt van de koninklijke familie. Dat schrijft Paris Match.

20 reacties

  • carine francoys

    2 jaar geleden
    Moet al die vuile was nu opeens allemaal in de media in het lang en breed uitgesmeerd worden...wat gebeurt is...is verleden tijd je kan de klok niet terug draaien....voor de tijd die er nog rest geniet van elkaar en respecteer elkaar....laat die oude koeien in de sloot ....
  • lieve vanderstraeten

    2 jaar geleden
    Waar is ze dan die 10 jaar geweest, had beter haar kinderen een gelukkige jeugd gegeven. En zij leefde er in die tijd ook vrolijk op los.
  • Gerda Welvaert

    2 jaar geleden
    Paola heeft ook dan haar eigen leven geleid! Had 3 kinderen, waar ze ook niet voor zorgde en nu spreken van 10 Jr verdriet. Albert was al weg van 1966 tot 1984 !
  • Jean en Marie-Jeanne Kegel

    2 jaar geleden
    Enkel Albert was gelukkig want hij had een vrouw en een minnares en een jacht en veel geld en veel vrije tijd en rijkelijk betaald om niets te doen en als het erop aan kwam koos hij toch voor zijn dotatie!!!
  • kim dewaele

    2 jaar geleden
    Edwin, ga jij er nu echt van uit dat rijke mensen niet ongelukkig kunnen of mogen zijn. Met geld koop je geen zorgeloos leven, geen liefde of gezondheid. Als je beide ongelukkig bent je man bedriegt je dan maakt dit volgens u verder niets uit want er is een goedgevulde bankrekening. Vreemde redenatie