Sergio Herman en Marco Borsato
Volledig scherm
Sergio Herman en Marco Borsato © vtm

VTM schrapt ‘Sergio Over De Grens’-aflevering met Marco Borsato na beschuldigingen misbruik

ShowbizzVTM zal volgende dinsdag een aflevering van ‘Sergio Over De Grens’ niet uitzenden, omdat de Nederlandse zanger Marco Borsato erin te gast is. Hij kwam de voorbije dagen in opspraak wegens beschuldigingen van seksueel misbruik. 

18 reacties

  • Stefaan Fiten

    2 jaar geleden
    Trek de lijn dan door en schrap eens alles wat met de kerk te maken heeft.
  • Gilbert Rodts

    2 jaar geleden
    Tegenwoordig moet je niet meer voor de rechter verschijnen om te weten als je schuldig bent of niet de media doet dit nu op eigen goeddunken zonder echte bewijzen of onderzoek.
  • Janske mulder

    2 jaar geleden
    Eerst de onderzoeken afwachten .
  • romanie bulté

    2 jaar geleden
    Ik hoop dat hij een eerlijk proces krijgt, want nu is hij al veroordeeld op voorhand...
  • Nadia Lambrechts

    2 jaar geleden
    Aub. De man is niet veroordeeld. Het gaat er niet over in het programma. Moet je zijn cd's ook verbranden. Moet een programma, dat rond Sergio draait, worden verwijderd? Wij genieten van de culinaire reis. Niet van de gast.
  1. KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios

    Ryan Gosling heeft een verrassingsbezoek gemaakt aan een stuntshow in de Universal Studios in Hollywood om zijn nieuwe film “The Fall Guy” te promoten. Daarin is hij namelijk zelf te zien als stuntman. Wanneer de acteur tevoorschijnkomt, zijn heel wat fans door het dolle heen. Ook de regisseur van ‘The Fall Guy’-film, David Leitch, is aanwezig. De twee kijken met veel plezier naar de halsbrekende stunts van de stuntmannen, maar zelf meedoen slaan ze al snel af. “Ik kwam gewoon om even hallo te zeggen”, aldus Ryan Gosling.
  2. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.