AFP
Volledig scherm
© AFP

Wat zal dit deugd doen! Eden Hazard knalt Real diep in verlengingen fraai naar kwartfinales Copa del Rey

Copa del ReyHe’s back. Met een doelpunt in minuut 116 schonk... Eden Hazard, echt waar, Real Madrid vanavond de zege in het bekerduel tegen Elche. Voor onze geplaagde landgenoot zijn eerste doelpunt voor de Koninklijke in 256 dagen. Eden, El Salvador. Eden, De Redder.

36 reacties

  • Paulus de Mos

    2 jaar geleden
    El salvador , de verlosser , superlatieven schieten te kort om een doelpunt van één van de duurste spelers ter wereld tegen de nr 15 uit de competitie te omschrijven Leuk voor die man hoor maar hij weet zelf hopelijk ook wel dat als hij straks 2 wedstrijden op rij tegenvalt hij weer de grootste miskoop aller tijden genoemd wordt
  • Pieter Van Damme

    2 jaar geleden
    Ik lees hier van sommige einde carrière 31 jaar er zijn er die op hun 36 ste nog top zijn ni zeveren he hij heeft de tegenslag veel gekwetst te zijn geweest en in een wereld ploeg te spelen waar 20 toppers zijn en als er dan op het moment dat je gekwetst zijn andere zijn die super beginnen te spelen ja dan weet je het, Hazard is de beste speler die Belgie ooit heeft gehad dus een beetje respect
  • Marc Van Dorpe

    2 jaar geleden
    Als speler valt men altijd op trainers die het voor U niet hebben, talent komt wel altijd boven. Lukaku heeft nu ook het zelfde probleem een trainer die niet voor de 100 percent in hem geloofd.
  • Christiaan GOETHALS

    2 jaar geleden
    Zijn invalbeurten waren nooit slecht, men wordt enkel hier beoordeeld op het maken van doelpunten.
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Ik ben blij voor Eden maar dit gaat niet veel veranderen qua speelminuten, hij moet daar gewoon asap weg of uitgeleend worden.