“Meneer Coucke voelt zich bekocht”: advocaat van Marc Coucke reageert voor het eerst op onderzoek naar Herman Van Holsbeeck

VoetbalMarc Coucke voelt zich bekocht door de voormalige Anderlecht-top. Dat zegt zijn advocaat Walter Van Steenbrugge. “Het bedrag dat Coucke te veel heeft betaald bij de overname, vragen we terug.”

13 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Groot gelijk dat Coucke en Anderlecht zich zelfs burgerlijke partij gesteld hebben in het dossier. Ze kunnen nú geld terugvorderen om te herinvesteren in de verdere uitbouw van Anderlecht.
  • bert gorissen

    2 jaar geleden
    Krijgt een koek van eigen deeg.
  • Jos Van De Plas

    2 jaar geleden
    Als je zoveel kapitaal investeerd in de voetbal branche waarvan al jaren is geweten dat er in gesjoemeld wordt, heb je niet genoeg vooronderzoek gedaan ofwel was de tegenpartij slimmer dan je dacht of jezelf.
  • Luc Lepoudre

    2 jaar geleden
    Heb destijds ook gedacht: moet toch een verstandig man zijn en dan zijn fortuin in zo'n beerput steken.
  • Marc Spriet

    2 jaar geleden
    Er stond toch een bestuur boven Van Holsbeeck die fiat moet geven voor extra betalingen? Alles in zijn schoenen schuiven is voor mij 2 bruggen te ver. En waarom geeft Coucke bij de verkoop geen opdracht aan zijn revisor om uit te spitten waarvoor die extra miljoenen dienen? Dat gebeurt toch altijd bij overnames. Allemaal bizar.