Ali B.
Volledig scherm
PREMIUM
Ali B. © Brunopress

Gezinsman Ali B blijkt ‘seksueel roofdier': imago ‘The Voice Holland’-coach valt aan diggelen

ShowbizzAls rapper, artiestenmanager, mediapersoonlijkheid en zelfhulpgoeroe groeide Ali B (40) uit tot dé nationale knuffelmarokkaan, maar dat imago is aan diggelen nu hij wordt beticht van verkrachting en nog een zedendelict. Zelf blijft hij zijn onschuld van de daken schreeuwen, al lijkt het net zich na de uitzending van onderzoeksprogramma ‘Boos’ rond hem te sluiten. “Ik wilde geen seks met hem, mijn been lag in het gips. Maar hij bleef maar aandringen, hij deed zelfs het condoom al om." 

14 reacties

  • Ad Zoontjens

    2 jaar geleden
    Hij heeft de titel ''knuffelmarrokkaan'' mogelijk toch wel iets te letterlijk genomen.
  • Richard Tolenaars

    2 jaar geleden
    Zulke dingen gebeuren overal ter wereld dat is waar, maar het is heel goed dat er steeds meer dames hun schaamte overboord gooien en er over praten. Maar vooral en in de eerste plaats dat er in bedrijven duidelijke regels bestaan over ongewenst gedrag zodat de mannetjes hun handen eens leren thuis houden want het lijkt de norm te worden, en dat moet keihard worden aangepakt. Ali B is een vies mannetje en hopelijk volgt er een gepaste straf. Van vrouwen blijf je af.
  • Robert Wuyten

    2 jaar geleden
    Degoutant mannetje die dan ook nog eens denkt dat hij kan zingen. Nuteloos in iedere maatschappij. Wij noemen dit een luser !!
  • Dave Pairoux

    2 jaar geleden
    Neem het voor niemand op maar je bent onschuldig zolang het tegendeel niet bewezen is.
  • Jan Baroen

    2 jaar geleden
    Een omhoog gevallen rapperke, die denkt dat hij alles mag. Hopelijk wordt hij in de rechtbank op gepaste wijze gestraft en mag hij de rest van zijn leven met zijn bult omhoog heel hard gaan werken om aan de kost te komen.
  1. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?
  2. Pim Symoens en vriendin Rebecca moesten droom voor gezinsuitbreiding opbergen: “Ik voelde me gefaald, ook als partner”
    PREMIUM
    tv

    Pim Symoens en vriendin Rebecca moesten droom voor gezinsuit­brei­ding opbergen: “Ik voelde me gefaald, ook als partner”

    Enkele jaren was hij hot in Vlaanderen, daarna verdween Pim Symoens (40) in de anonimiteit. ‘Sing Again’ zet de deur naar een comeback voorzichtig open. “Maar me zomaar in de showbizz storten... Daarvoor ga ik mijn meisjes niet opgeven”, zegt Pim aan ‘Dag Allemaal’, verwijzend naar vriendin Rebecca (38) en dochtertje Renée (3). “Het mooiste gezin ter wereld”, aldus Pim, al doet het nog steeds pijn dat er geen extra gezinsuitbreiding meer zal komen.