Instagram: Conner Rousseau
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram: Conner Rousseau

Conner Rousseau stelt zijn nieuwe hond Blacky voor: “Maar ik ga hem niet overal mee naartoe nemen als ik werk”

Showbizz“Hallo, ik zen den Blacky!” Zo introduceerde Conner Rousseau (29) deze snoezige hond op zijn sociale media. Ja, hij heeft nu een huisdier. “Voor alle duidelijkheid: het is een gezinshond”, vertelt de Vooruit-voorzitter in TV Familie. “Ook mijn zus Eloïse, mijn vader en moeder zorgen voor Blacky. Een hond alleen van mijzelf, dat zou gezien mijn drukke agenda simpelweg niet gaan.”

28 reacties

  • Diogo Silva

    2 jaar geleden
    Honden behandelen als accessoires. Als vertegenwoordiger van de jeugd moet je de adoptie van dieren bevorderen in plaats van kopen. Goede fokkers en slechte fokkers doen het altijd voor het geld en ik ben er zeker van dat je minstens 2000€ voor dit dier hebt betaald terwijl je er een had kunnen adopteren voor minder dan 350€ en zo het hondenhok had kunnen ondersteunen. Als je allergisch bent voor honden, adopteer dan een kat. Koop geen honden, ze zijn geen accessoire. Je moet je schamen.
  • trikken patrick

    2 jaar geleden
    Gaat die ook mee naa Ibiza terwijl je vandaar sterkte wenst aan de Belgen in de overstromingen. Media figuur
  • Pascha Van Rossem

    2 jaar geleden
    Als je hiermee ook al in het nieuws moet komen als politieker dan is het al ver gekomen ...
  • Danny Callaert

    2 jaar geleden
    als een politicus niets te vertellen heeft en toch altijd in het nieuws wilt komen, wordt de hond opgevoerd. Triestig schouwspel voor een triestig figuur.
  • Bosman Mario

    2 jaar geleden
    Beste nieuws dat ik maanden al gehoord heb, de conner heeft een nieuw hondje daar worden toch allemaal blij van zekers 🤣🤣