Will Smith ten tijde van 'The Fresh Prince of Bel-Air'.
Volledig scherm
PREMIUM
Will Smith ten tijde van 'The Fresh Prince of Bel-Air'. © NBCUniversal via Getty Images

Will Smith openhartig over moeilijke jeugd: “Ik keek toe hoe m’n vader m'n moeder sloeg. Ik zag dat ze bloed spuugde”

CelebritiesWill Smith (53) vond de tijd rijp om zijn levensverhaal te delen. De rapper en filmster wil dat de wereld weet dat hij de top niet zonder slag of stoot heeft bereikt - letterlijk zelfs. Wij verzamelen in twee delen de opmerkelijkste passages uit z’n biografie. Vandaag focussen we op de moeilijke kindertijd van de superster. Zo sloeg een jonge Will doodsangsten uit voor z'n tirannieke vader, die met z’n losse handjes het gezin terroriseerde. “Thuis een bevel niet opvolgen, betekende dat je voor de krijgsraad moest verschijnen, en de straf bestond meestal uit een riem tegen je blote kont.”

0 reacties

  1. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.