Adrie van der Poel over het WK en de overvolle WB-kalender: “Ik denk niet dat Mathieu zondag zal kijken”

VeldrijdenDe Wereldbeker in Hoogerheide is in één adem verbonden met parcoursbouwer Adrie van der Poel. Hoe ziet hij met z'n scherpe blik het WK veldrijden van volgende week tegemoet. “Pidcock zal een heel eind komen en ik denk ook aan Hermans, over hem wordt weinig gesproken.”

12 reacties

  • Claudius Leonidas

    2 jaar geleden
    Weer eens een scherpe analyse van de oude meester , scherpe kijk en juiste indicatie van de feiten .
  • Els Martin

    2 jaar geleden
    En de kenner had weerom gelijk!
  • monique bolen

    2 jaar geleden
    André Christiaens, vorige zondag voor het eerst het parkoers in Hoogerheide tijdens de cross kunnen aanschouwen zonder publiek dan pas zie je hoe mooi de omloop is, wat dan in Flamaville het was pure snelheid en dit was dan in Frankrijk.
  • Dirk Bytebier

    2 jaar geleden
    De Belgen zullen terug slagen krijgen van de lepe mannen , ze moeten gaan van start tot einde elk voor zich of het is niks
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Adrie, zevert wat in Holland, cross is door velden en weilanden en niet door stadsparken! Bekijkt maar eens 'De Helden van het slijk' dat waren crossers en ter zelfde tijd slijkvreters. Maakt eens een wedstrijd met een grotere varia van, lopen -fietsen over een gracht springen zoals in Frankrijk het crossen is ontstaan, je zal terug de echte crosslopers aan de start hebben.