Een beeld van tijdens de rellen zondagnamiddag in Brussel.
Volledig scherm
Een beeld van tijdens de rellen zondagnamiddag in Brussel. © AP

Televisieploeg van regionale zender BX1 aangevallen tijdens coronabetoging

Een televisieploeg van BX1, een Franstalige regionale zender in Brussel, is zondag aangevallen tijdens de betoging tegen het coronabeleid. Een journaliste en een cameravrouw kregen met geweld te maken, zo meldt de zender op zijn website.

9 reacties

  • Liane Den abt

    2 jaar geleden
    Organisator " Neen ik ben geen antivaxer". En maar knipperen met de ogen.
  • gustaaf van bever

    2 jaar geleden
    En dan lopen daar nog vredelievende betogende mensen rond met kinderen.
  • Linda Wellekens

    2 jaar geleden
    De media moeten es in eigen boezem kijken ivm de rol die zij gespeeld hebben bij de repressie van de regering. En dan mogen ze hun mond es opendoen over àndere oplossingen die beter waren geweest.
  • Geert Van Gindertaelen

    2 jaar geleden
    Zalig toch, steeds opnieuw erg genieten in deze prachtige multiculturele samenleving! Dank u Links, de voorbije 40 jaar hebben geleid..tot dit niveau, én t gaat nog veel verder gaan :-) !!
  • Willy De Ridder

    2 jaar geleden
    De politie mocht rubberkogels afschieten van mij
  1. Onze reporter op de coronabetoging: “Die ‘coronacrisis’ heeft nu echt wel lang genoeg geduurd. Wij willen weer leven”
    PREMIUM

    Onze reporter op de coronabeto­ging: “Die ‘coronacri­sis’ heeft nu echt wel lang genoeg geduurd. Wij willen weer leven”

    Nooit voordien lokte een Belgische betoging tegen de coronamaatregelen zoveel manifestanten als de 50.000 die vanmiddag present tekenden in Brussel. Meer nog dan bij de vorige manifestaties demonstreerden ook heel wat Nederlanders, Fransen, Luxemburgers en zelfs Zwitsers mee. Net zoals veel gezinnen met kinderen meestapten. Hoewel de overgrote meerderheid het vreedzaam hield, liep ook deze betoging weer uit op rellen. Wij wandelden mee tussen de betogers en vroegen naar hun beweegredenen. “Deze ‘coronacrisis’ heeft nu echt wel lang genoeg geduurd. Wij willen gewoon weer kunnen leven”, klonk het eensluidend.
  2. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.