Lotte Vanwezemael biecht op in ‘Dancing with the Stars’: “Er is iemand die ik leuk vind”

Naast de exit van Yemi Oduwale liet ‘Dancing with the Stars’ nog verrassingen noteren. Ook de Bocholtse seksuologe Lotte Vanwezemael, jurylid Jan Kooijman en de makers zorgden voor surprises.

1. Een nieuwe liefde

Passie stond zaterdag centraal, dus biechtte Lotte Vanwezemael (29) iets op. De seksuologe, sinds vorig jaar weer single na een relatie van zeven jaar, heeft iemand nieuw ontmoet. Dat is niet danspartner Frank. “Er is iemand die ik leuk vind”, bleef ze mysterieus. “Of het iets meer wordt, weet ik niet. Lukt het niet, dan is dat oké. Maar ik stel mezelf weer open naar anderen.”

Jurylid Jan Kooijman stelde op de dansvloer zijn eerste single ‘Neem me mee’ voor. ©  Play4

2. Een nieuwe carrière

Jurylid Jan Kooijman (40) broedt al even “in alle rust” op een zangcarrière. Plots is dat concreet: onaangekondigd stelde de Nederlander zijn eerste single Neem me mee voor op de dansvloer. “Als danser is je professionele loopbaan eindig”, aldus Kooijman. “Dit is mijn manier om creatief te blijven. Later dit jaar volgt een minialbum met vijf nummers.” Kooijman blijft wel op post in de jury.

3. Een nieuwe danspartner

Op het einde van de aflevering verraste Kat Kerkhofs op haar beurt de kandidaten. “Volgende week is ‘switch week’. Dat betekent dat jullie ruilen van danspartner.” Hoe de nieuwe duo’s eruitzien, is nog niet bekend.(dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer