Kris Mochrie en Max Parker.
Volledig scherm
Kris Mochrie en Max Parker. © Instagram

Op tv zijn ze broers, in het dagelijkse leven gaan ze trouwen: deze soapacteurs doen het hart van de Britten smelten

CelebritiesFans van de Britse soap ‘Emmerdale’ zijn door het dolle heen. Acteurs Kris Mochrie (38) en Max Parker (39) stappen namelijk binnenkort in het huwelijksbootje. Da’s opmerkelijk, want in het populaire programma spelen de twee elkaars broer. 

3 reacties

  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    Mij valt op dat deze tortelduifjes van hetzelfde geslacht, meestal op hun spiegelbeeld verliefd worden. Het huwelijk is uitgevonden precies om mensen van het andere geslacht met getuigen erbij zover te krijgen dat ze hun ganse leven willen samenleven. Tortelduifjes van hetzelfde geslacht weten waarschijnlijk niet dat samenleven met iemand van het andere geslacht, helemaal niet zo evident is, vanwege de misverstanden tussen M en V. Het holebi-huwelijk is eigenlijk een contradictio in terminis.
  • Jonathan Dekeyser

    2 jaar geleden
    Als ik degelijke berichten lees dan voel ik me als hetero man me langzaam maar zeker bij de minderheid horende. Die mensen doen in hun privé leven wat ze willen, maar moet dit nu telkens weer in het lang en het breed uitgesmeerd worden in de media?
  • Nard Manjen

    2 jaar geleden
    Mooi toch, 2 mensen die waarschijnlijk heel hun jeugd gepest werden zijn nu dolgelukkig met hun eigen aard. Respect en proficiat!