Niels Albert en Eli Iserbyt.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Albert en Eli Iserbyt. © PhotoNews

Onze analist Niels Albert schuift verrassende favoriet naar voren voor WK veldrijden: “Iserbyt zet ik niet op 1, ik wil hem sparen”

WK veldrijdenWie wordt wereldkampioen en met welke tactiek? Analist Niels Albert (35) geeft verrassende antwoorden. Vergeet de favorieten, vergeet het ploegenspel. “Een WK heeft geen tactiek nodig. Het is ieder voor zich en God voor ons allen.”

16 reacties

  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Als covid niet toeslaat wint Eli, maar het is nog lang tot zondag. Het zit al in de ploeg en dus zekere deelname is misschien niet zo zeker.
  • Michel Oyen

    2 jaar geleden
    TP hij staat het mooist in een regenboogtruitje nu quinten er niet bij mag zijn.
  • Jean-marie Van Doren

    2 jaar geleden
    Ik zie niemand voor Yserbyt rijden, zou ik ook niet doen zeker voor een kans om wereldkampioen te worden. Voor mijn part mag Sweeck winnen .
  • RONNY PLATTEEUW

    2 jaar geleden
    Iserbyt en niemand anders
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Dat is nu de vraag, bij cyclocross heb je geen duizend beoefenaars, waarom mag iedereen niet deelnemen, je betaald toch uw landen bond kaart die gebonden is aan de UCI. Iedereen die deelt neemt of wenst deel te nemen moet toch de kans krijgen om wereldkampioen te worden of is er weeral discriminatie in het spel. Betaal je met eigen middelen de verplaatsing en de overnachting waarom dan niet deelnemen.