Bob Savenberg en dochter Talle vertellen in Dag Allemaal over hun verzoening.
Volledig scherm
PREMIUM
Bob Savenberg en dochter Talle vertellen in Dag Allemaal over hun verzoening. © Kristof Ghyselinck

Bob Savenberg verzoent zich met dochter Talle: “Ik ben zwaar in de fout gegaan”

ShowbizzDrie keer trouwde hij. Drie keer liep het mis. En ook als vader van vier reed Bob Savenberg (60) een hobbelig parcours. Het succes van Clouseau dreef hen uit elkaar: “Na de woorden: ‘Proficiat, het is een meisje’, moest ik onmiddellijk vertrekken naar het volgende optreden.” Maar inmiddels verzoende hij zich met zijn oudste dochter Talle (32), die nu z’n eerste kleinkind draagt. In een uniek dubbelgesprek vertellen de twee hoe het fout liep en hoe de oude wondes intussen geheeld zijn. “Er is een gesprek geweest vol opgekropte woede en emoties.” 

11 reacties

  • Klasina Lourens

    2 jaar geleden
    Leen, dat ging over zijn jongere dochter van een andere vrouw. Ik herinner me die uitspraak ook nog goed namelijk. Talle is geboren in de hoogtijdagen van Clouseau, en met 32 jaar spreek je van een vrouw, geen meisje.
  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Martin, ik weet nog dat hij destijds zélf in een interview vertelde "ok ik wil een kind als jij (zijn vriendin toen) dat wil, maar enkel als jij er dan volledig voor zorgt, en niet ik". Dat ging over dit meisje, en dat is me altijd bijgebleven. Ik vond dat ongelooflijk, en ja Martin, hij vertelde dat zelf in de boekskes, dus mogen mensen nu toch mijn gedacht zeggen.
  • Martin de Kok

    2 jaar geleden
    Ik vind dit altijd zo frappant dat mensen reageren op andermans leven, je kan en mag iemand niet beoordelen of veroordelen want je weet niet wat er gebeurt is.
  • Wim Bauweraerts

    2 jaar geleden
    Bart Dekort, een job en volleybal op lager niveau vergt ook veel tijd, misschien nog meer dan topvolley!
  • Marc Ceulemans

    2 jaar geleden
    met nino hebben mijn kinderen nog gespeeld :)