Deniz Undav en Dante Vanzeir.
Volledig scherm
PREMIUM
Deniz Undav en Dante Vanzeir. © BELGA/HLN

Onze Club-watcher blikt vooruit op de clash der stijlen: “Wat kunnen Undav en Vanzeir - Batman en Robin - tegen de onstabiele Club-verdediging?”

Jupiler Pro League“Dit is geen cruciale match”, sprak Club-coach Alfred Schreuder gisteren. Toch staat blauw-zwart bij verlies al 12 (!) punten achter op koploper Union - maak dat maar eens goed, ook al worden de punten straks gehalveerd. Onze Club-watcher Niels Poissonnier blikt vooruit op de topper, die zich aankondigt als een echte clash tussen stijlen. Hij denkt niet dat Schreuder zich zal aanpassen aan de countermachine die Union is. “Hij dweept met balbezit. Naar het voorbeeld van de Manchester City’s van deze wereld.”

8 reacties

  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    Als Club supporter denk ik dat Union de verdiende kampioen wordt.
  • Filip Van de Weyer

    2 jaar geleden
    Union kampioen hahahahahahahahahaha Mop,van het jaar . Club is de beste .union al veel geluk gehad . Zondag is het nog 3 punten verschil en binnen 2 weken is Club de nieuwe leider .
  • Bart Beyns

    2 jaar geleden
    Vroeger was het uitkijken naar FCB-Anderlecht, nu is het uitkijken naar de match tegen Union. Eindelijk mooi voetbal tussen de twee beste ploegen van het moment : de snelle counters van Union versus het tiki taka van FCB
  • dirk claeys

    2 jaar geleden
    Een gelijk spel is,te weinig, dus alles of niets, en Union speelt tot de laatste seconde op niveau!
  • Bruno willems

    2 jaar geleden
    Dat die van club maar serieus hun borst nat maken en zeker achteraan of het gaan 12 punten verschil zijn