Eli Iserbyt en Lies Vandenberghe.
Volledig scherm
Eli Iserbyt en Lies Vandenberghe. © Belga/Gregory Van Gansen

VTM NIEUWS-sportanker Lies Vandenberghe kijkt reikhalzend uit naar het WK veldrijden: “Iserbyt zal Pidcock het langst kunnen volgen”

Gouden CrossDit weekend staat het WK veldrijden in het Amerikaanse Fayetteville op het programma. Zonder Mathieu van der Poel en Wout van Aert is het een unieke kans voor de andere renners om de regenboogtrui te veroveren. Volgens VTM NIEUWS-sportanker Lies Vandenberghe wordt het een tweestrijd tussen Eli Iserbyt en Tom Pidcock. Wil jij nog een sprongetje maken in het klassement van de Gouden Cross, dan is ook voor jou het WK een belangrijke wedstrijd.

11 reacties

  • Benny Bertrant

    2 jaar geleden
    Pidcock en Van Der Haar zullen altijd mee zijn. Parcours is in cyclocross termen een autostrade breed en die twee lichte mannen(in gewicht) mannen gaan op die lange helling de kaas niet van hun brood laten halen.
  • Gerry Cle

    2 jaar geleden
    België moet Aerts en Sweeck direct in de aanval sturen zodat de andere Belgen zich in het wiel van Pidcock en Van der Haar kunnen nestelen.
  • Benny Bertrant

    2 jaar geleden
    Voor Sanne Cant, wat die daar gaat doen? Niet moeilijk, geselecteerd, mag dus meerijden en voor de rest: een plezierreisje! Zal zelfs niet in beeld komen. En hopelijk geen Eli maar Lars Van der Haar of Pidcock, 2 veel meer sympathieker jongens.
  • Herman De Gent

    2 jaar geleden
    Eli & Tom, Eli & Tom, nee nee Lars wordt het...alhoewel ik Michael graag zou zien winnen.
  • Gerda De Bruyn

    2 jaar geleden
    stel sweeck vertrekt bij start gaat iserbyt er achter rijden? nee.dan word sweeck werldkampioen.