Club Brugge deelde de punten met Union.
Volledig scherm
PREMIUM
Club Brugge deelde de punten met Union. © Photo News

“Dat Schreuder halfweg besloot om zich aan te passen, was het mooiste compliment dat Union en Mazzu konden krijgen”

Club BruggeRoyal Union Saint-Gilloise is een te duchten titelkandidaat. Wie nu nog iets anders beweert, is niet meer geloofwaardig. Club Brugge mag van geluk spreken dat de kloof geen twaalf punten is geworden na de draw op Jan Breydel. Onze Club-watcher ziet dat de Bruggelingen weer aan bezinning toe zijn. “En Schreuder aan een deftige babbel met Nsoki.”

29 reacties

  • Patrick Decoster

    2 jaar geleden
    Gelukkig was er Visser om bij te sturen...
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    2 jaar geleden
    Een Hollandse trainer van een ploeg die in de Champions League de Groten der Aarde op de knieën ging krijgen, past zich dus aan aan een ploeg die voor het eerst in decennia in de 1ste klasse speelt.Dan nog op eigen veld! Zegt veel over de man.Ernst Happel zaliger zou zich nog liever omdraaien in zijn graf.
  • Wendy Vandereyken

    2 jaar geleden
    Bij Union zullen ze alles uit de kast moeten halen om dit team samen te houden. Undav staat al dicht bij een overgang naar de Bundesliga eind dit seizoen. En voor spelers als Vanzeir, Nielsen, Teuma en Nieuwkoop zal er ongetwijfeld ook veel interesse zijn. Ik ben benieuwd. Hopelijk blijven ze in het Dudenpark ook met beide voetjes op de grond als ze kampioen zouden spelen, wat ik deze mooie club van harte gun.
  • Leo Van Rillaer

    2 jaar geleden
    Och, er waren dit seizoen heel wat "kenners" die Mignolet al afschreven. Wat zou het gisteren zonder een afgeschreven Mignolet geworden zijn?
  • Jonas Van snee

    2 jaar geleden
    Dus club was zo slecht bezig en toch kan Union niet winnen.. ; )