Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

Fien Maddens, de sterke vrouw achter Eli Iserbyt: “Bij een sporter moet het snel gaan: na anderhalve maand woonden we samen”

VeldrijdenEén etentje en één keer blijven slapen, en het was geklonken. Eli Iserbyt (24) won de hoofdprijs: een lief, een kok, een manager, een steun, een toeverlaat. Alles voor de prijs van één. Fien Maddens (23) praat heerlijk vrijuit: over leven met een topatleet, over druk op het WK, over kritiek die kwetst. “Ik heb een olifantenvel nodig, maar dat heb ik niet.”

13 reacties

  • Dirk Zwartenbriek

    2 jaar geleden
    Heel jaar de beste willen zijn en wk winnen zal niet gaan vrees ik en eerlijk gezegd zie ik in hem geen mooie wereldkampioen
  • Chrissy Puttemans

    2 jaar geleden
    Lieve Fien, jij bent een pracht meid. Steeds lief en vriendelijk op de cross. Neemt tijd voor de supporters. Ik heb Eli hierdoor zeer positief leren kennen. Jullie zijn een super koppel. Veel succes Eli voor zondag. Wij supporteren
  • BENNY DE SMEDT

    2 jaar geleden
    Puck was ook een lieve
  • Angele Coleman

    2 jaar geleden
    Zonder Wout & Mathieu moet het toch lukken, anders zou ik beginnen voetballen,
  • glenn wouters

    2 jaar geleden
    Diep respect voor alle renners vrouwen. Moeten heel sterk zijn, en steeds hun plan kunnen trekken. Een renner is heel vaak van huis, en als ze thuis zijn moeten ze worden verzorgd een gerust gelaten worden. Weinig meisjes is het gegeven om zo een leven te leiden.