Julienne Pauwels (73) werd dinsdag dood teruggevonden in haar woning in Keerbergen. Haar vriend, André B. (70), is aangehouden op verdenking van moord. Gisteren belde hij vanuit de gevangenis naar de stiefdochter van Julienne, om haar te bedreigen: "Uwen dag komt nog."
Volledig scherm
PREMIUM
Julienne Pauwels (73) werd dinsdag dood teruggevonden in haar woning in Keerbergen. Haar vriend, André B. (70), is aangehouden op verdenking van moord. Gisteren belde hij vanuit de gevangenis naar de stiefdochter van Julienne, om haar te bedreigen: "Uwen dag komt nog." © PN/Repro’s Kim Aerts

Verdachte ‘strijkijzermoord’ bedreigt stiefdochter van slachtoffer vanuit gevangenis: “Uwen dag komt ook nog. I’ll be back”

KeerbergenBegin deze week werd in Keerbergen de 73-jarige Julienne Pauwels dood teruggevonden in haar badkamer, met het snoer van een strijkijzer om haar hals. André B., de 70-jarige vriend van de vrouw, is intussen aangehouden op verdenking van moord. Gisterochtend belde de man vanuit de gevangenis naar de stiefdochter van Julienne. Hij schold haar uit en dreigde dat “haar dag nog komt”. “I’ll be back.”