Evi Hanssen.
Volledig scherm
PREMIUM
Evi Hanssen. © Jelle Vermeersch

Evi Hanssen: “Je kan strijden voor vanalles. Maar als je al niet gewoon vriendelijk kan zijn tegen je buurman, láát het dan”

Ooit was haar leven woelig en haar liefdesparcours hobbelig, tegenwoordig is Evi Hanssen één brok standvastigheid en innerlijke rust. Verliefd, verloofd, bijna getrouwd en straks ook samen onder één dak: alles wat ze had gezworen nooit nog te doen, ineens was het er. “Laatst liep ik over de heide en kreeg ik zomaar ineens de tranen in m’n ogen. Mijn lief, mijn job, mijn kinderen: shit zeg, hoe fantastisch allemaal niet?

10 reacties

  • Anne Marie De Keersmaecker

    2 jaar geleden
    En dat is wat niemand nog kan, gewoon vriendelijk en lief zijn voor mekaar. Zo denk ik er ook over Evi, als gewone dingen in het leven niet meer beroeren, als mensen met elkaar geen rekening meer houden en elkaar het licht in de ogen niet meer gunnen dan leven we in een trieste wereld
  • frank maesen

    2 jaar geleden
    Pracht van een vrouw en gewoon blijven o zo belangrijk
  • Ian Vandenbossche

    2 jaar geleden
    Een waarheid als een koe!
  • Angel Der

    2 jaar geleden
    mooie vrouw, ze weet wat ze zegt,en is de volle waarheid
  • johan ruell

    2 jaar geleden
    juist geformuleerd Jan en hoe jonger hoe erger: social media heeft het echte sociaal contact sterk doen verwateren. Erg dat je je lief moet zoeken via internet. Als je met vele jongeren praat is het precies of ze krijgen niets uit hun mond.