Conner Rousseau
Volledig scherm
Conner Rousseau © Photo News

Het regent klachten bij Unia tegen Conner Rousseau over beperken vrijheden voor ongevaccineerden

“Zonder vaccinatiebewijs kom je nergens meer binnen, met vaccinatiebewijs overal”, zo opperde Conner Rousseau in een opiniestuk in ‘De Standaard’. Inmiddels zijn er bij gelijkekansencentrum Unia al 500 klachten binnengelopen tegen de Vooruit-voorzitter, meldt ‘Het Nieuwsblad’.

320 reacties

  • louis reinquin

    2 jaar geleden
    Ja jongen, hoe correct u het ook moge uitleggen de "vox populi" die het voor het zeggen heeft in een democratie, met reden of compleet ernaast, wat hier het geval is, zal uw verdere loopbaan bepalen. U zal het nog moeten leren halve waarheden en leugens te verkondigen. Er zijn nochtans genoeg leermeesters in uw omgeving.
  • bart van brabant

    2 jaar geleden
    Stijn Harbers stelt :'het vaccin heeft veel bijwerkingen'. De cijfers spreken dat compleet tegen. Dat geneeskundige producten mogelijke bijwerkingen vermelden is wettelijk verplicht en heeft alles te maken met statistiek op testresultaten. Ik hoef als biochemicus maar de samenstelling te lezen om te kunnen stellen dat het vaccin een quasi perfecte kopie van een virus partikel is. RNA, lipiden, zouten en eiwitten. Meer niet. heel wat anders dan traditionele vaccins met bv adjuvanten.
  • Emiel Van Riet

    2 jaar geleden
    Al ijn collega's die geboosterd zijn zitten met corona thuis en ik die zeg hun rommel (lees booster) niet meer te willen heb niets. Conner kan die van mij krijgen
  • DIRK VAN DESSEL

    2 jaar geleden
    Terecht !
  • REDOUAN Kabbal

    2 jaar geleden
    Ik ben gevaccineerd en ben tegen de verplichting. Als je gevaccineerd bent,dan veronderstel ik dat je beschermd bent of niet? Dus die 5% of 10% van de bevolking die niet gevaccineerd zijn? Gaan ons toch niet besmetten,indien men beweert dat Vaccins helpen?Da's toch vrije keuze?waarom zo'n heisa dan? Vaccin's zijn vrijwilliger en geen verplichting,en moet ook zo blijven. Ik snap het probleem niet?