© bfm

Vrachtwagen belandt in gracht op E19: file richting Breda

Bij een ongeval op de E19 in Loenhout (Wuustwezel) is maandagmorgen een vrachtwagen in de gracht beland. De chauffeur bleef ongedeerd. Door het ongeval is het wel aanschuiven richting Breda.

jtp

Het ongeval gebeurde even voor 6 uur op de E19 richting Breda. Ter hoogte van Loenhout belandde de vrachtwagen, geladen met houten platen, in de gracht. Volgens onze informatie was de vrachtwagenchauffeur achter het stuur in slaap gevallen.

De brandweer kwam ter plaatse om de bestuurder te bevrijden, maar die kon op eigen houtje uit zijn cabine klauteren. Voor de vrachtwagen getakeld kon worden, moest de lading uit de laadruimte gehaald worden.

Dat is een werk van lange adem, waardoor er maandagmorgen richting Breda een file staat. De rechterrijstrook en de pechstrook zijn er versperd. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt verkeer van Antwerpen naar Breda dan ook aan om via de A12 Bergen op Zoom te rijden.

 © BFM

 © BFM

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER