PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Niels Albert hoopt dat Iserbyt de kloof op Pidcock nog kan dichten: “Feit is dat Tom altijd frisser aan de start van een WK zal komen”

VeldrijdenDe grote vraag na dit WK? Of de kloof op Tom Pidcock nog te dichten valt voor Eli Iserbyt. “Een beter wegprogramma kan helpen", zegt onze analist Niels Albert. “Maar dat is een enorme investering voor de ploeg. Reken maar op één à anderhalf miljoen euro. En dan weet je nog niet of het gaat lukken.” 

28 reacties

  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Marika Peeters , dat er iemand zijn kat stuurt voor het WK heb je het op Wout ! Eens contact opnemen met zijn ploegbaas voor zijn programma te wijzigen dat is je aangeraden met al je kennis !
  • Rob Damen

    2 jaar geleden
    In september stond het te spoelen en won er een Belg. Je hoorde toen niemand zagen.
  • Danny Casseau

    2 jaar geleden
    De beste van seizoen heb je de wereldbeker en wereldkampioen heb je op een dag dat is in alle sporten zo en weet je op voorhand waar het gereden word
  • Ludo Guelinckx

    2 jaar geleden
    Daarom wint de renner die jij bedoelt dan ook de wereldbeker, Eduard! Het wereldkampioenschap is en blijft een momentopname.
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Vooral MvdP en Pidcock kiezen vooral voor "fame & glory", in hun beperkte cross deelname en niet enkel om zoveel mogelijk forse startgelden op te strijken en dan hun kat te sturen voor het WK. Dat bv Eli en Toon zoveel mogelijk crossen willen rijden, is dat ze meer uit zijn om zo veel mogelijk startgelden en klassementen op te rapen. Hun goed recht, maar het gevolg hiervan is dan ook logisch: op het WK zijn ze opgebrand en de fenomenen in topvorm. Tja, het is het geld ofwel de eer hé?