Van l naar r: Buchanan, Adamyan, Skov Olsen en Odoi, de vier inkomende transfers deze wintermercato van Club.
Volledig scherm
Van l naar r: Buchanan, Adamyan, Skov Olsen en Odoi, de vier inkomende transfers deze wintermercato van Club. © PN/Belga

Club Brugge corrigeert zijn flauwe zomermercato: Adamyan en Odoi komen erbij, Sowah out

Club BruggeHoezo, een rustige deadline day? Club Brugge verhuurde in extremis nog recordaankoop Kamal Sowah aan AZ, en haalde met verdediger Denis Odoi (Fulham) en spits Sargis Adamyan (Hoffenheim) nóg twee nieuwkomers. Als correctie na die flauwe zomermercato.

9 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Ik kan bezwaarlijk zeggen dat ik wild word van hun 2 transfers van gisteren. Gelukkig uiteindelijk dat die Armeen gehuurd is en dat Odoi voor een zacht prijsje komt.
  • Albert Buyse

    2 jaar geleden
    Ik heb het al geschreven, Club heeft dringend nood aan een nieuwe sportmanager. Wat Mannaert allemaal uitsteekt daar zijn geen woorden voor. Club had een voorsprong uitgebouwd tov de concurentie. Mannaert heeft dit allemaal weggegooid.
  • Danny Debbaut

    2 jaar geleden
    Mannaert heeft hélaas HET momentum nt gegrepen om zijn (grotendeels) mislukte zomer mercato toch wat op te fleuren. Tot ergernis van de grote supportersschare die nt zaten te wachten op een onbekende Armeniër met een nagenoeg blanco C.V. Waarom heeft hem bvb Openda nt teruggehaald die het laatst 1,5 jaar serieus wat progressie heeft gemaakt. Nee liever de zoveelste gok op een totaal onbekende Je koopmanskunst heeft een serieuze knauw gekregen ..
  • Ivan Beelaert

    2 jaar geleden
    Het bestuur zijn makelaars ,kopen en verkopen .
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Club corrigeert helemaal niks en boert achteruit. Een Armeens die niemand kent, een speler op zijn retour en een talentvolle jongere laten vertrekken en je duurste transfer uitlenen.