©  Instagram Kim Mestdagh

Kim Mestdagh stapt in juli in het huwelijksbootje

Mooi nieuws voor Kim Mestdagh (31) en Giorgia Sottana (33). De Belgische en Italiaanse van topclub Schio stappen in juli in het huwelijksbootje.

Patrick Ceulemans

Ze waren al een tijdje verloofd en in juli volgt dan de “next step”. Kim Mestdagh, die na tien intense jaren en na de Olympische Spelen in Tokio, haar carrière bij de Belgian Cats “on hold” heeft gezet, stapt komende zomer (juli) in het huwelijksbootje. Dat doet ze met haar Italiaanse vriendin Giorgia Sottona. De Belgische en Italiaanse wonen sinds kort in hun nieuwe woonst in Treviso.

De Italiaanse is dit seizoen ook haar ploegmaat op het parket en bij de topclub Schio. In de Italiaanse Serie A staat Schio met 14 op 14 alleen aan de leiding. In de Euroleague prijkt Schio in poule B met 7 op 12 op de vierde stek en zijn ze met nog twee speeldagen in de reguliere fase op weg naar de kwartfinales. De top 4 van de twee poules zijn geplaatst voor de Final 8 van de Euroleague.

Kim Mestdagh won in 2019 de WNBA-titel met Emma Meesseman als ploegmaat. Ze won met Castors Braine twee Belgische titels en veroverde ook tweemaal de Belgische Cup. Met het Spaanse Salamanca Avenida werd ze in 2018 ook Spaans kampioen. In 2015 werd ze uitgeroepen tot Belgische Speelster van het Jaar, ze is lid van de “Club 100” van Basketball Belgium en veroverde met de Belgian Cats twee bronzen medailles op een EK.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Basketbal